Latest News

The Latest News and happenings from DestinationOman

image

Erektil dysfunktion. Vem bär skulden och vad ska man göra?

November 13, 2018


Den moderna människan lägger stor vikt vid ett harmoniskt intimt liv. Det är grunden för ett starkt och hälsosamt förhållande mellan en man och en kvinna. Och erektil dysfunktion (ihållande oförmåga hos män att uppnå och upprätthålla en tillräcklig penisspänning för att ha ett normalt samlag) gör det nästan omöjligt, vilket orsakar infertilitet, ensamhet, depression, till och med djup depression.

Många män som drabbas av erektil dysfunktion söker inte medicinsk hjälp, vilket gör det svårt att uppskatta den verkliga förekomsten av erektil dysfunktion. Enligt amerikanska läkare är antalet män över 40 år som lider av någon form av erektil dysfunktion så högt som 150 miljoner. Det är uppenbart att det är ett stort medicinskt och socialt problem. Du kan köpa Viagra i Sverige från vår webbplats även om du inte har något recept.

De viktigaste symptomen på erektil dysfunktion är:

minskad sexlust;
Svaghet eller avsaknad av nattlig och morgonlig erektion;
Förlängt intervall mellan förspel och uppkomsten av erektion;
för tidig utlösning och minskad mängd sperma;
en minskning eller förlust av känslan av orgasm;
långvarig återhämtning mellan erektionerna, oförmåga att ha samlag igen;
Oförmåga att uppnå och upprätthålla en tillräcklig penisspänning för penetration;

I avancerade fall utvecklas total impotens.
För att förstå varför en erektion är störd måste du åtminstone ha en grov uppfattning om hur den normala erektionsprocessen går till. Man skiljer mellan psykogena erektioner och reflexerektioner. Psykogen erektion utlöses av hjärnans limbiska system under påverkan av erotiska stimuli (visuella, olfaktoriska, auditiva osv.).

Reflexerektion utlöses av beröring av penis, och de nedre delarna av ryggmärgen och de perifera nerverna är ansvariga för dess utveckling. Som svar på stimuleringen frigör kärlendotelet kväveoxid, artärerna utvidgas, blodflödet till penis ökar kraftigt, de blodfyllda svällkropparna pressar ihop venerna och förhindrar det venösa utflödet - och det uppstår en erektion. Ett viktigt villkor för denna process är normala nivåer av könshormoner.

 

 
© 2024 destination oman. All rights reserved.
Powered by : Interacoman

SEO Powered by - InteracOman |SEO Companies in Oman